Cvetković: Dok je bilo snage, parirali smo

Izvor: N1 televizija, 18.Jan.2018, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetković: Dok je bilo snage, parirali smo

Selektor srpskih rukometaša Jovica Cvetković rekao je posle poraza od Norveške na startu druge faze Evropskog prvenstva u Zagrebu da je zadovoljan onim što je njegova ekipa pokazala na terenu.

‚Orlovi‘ su od Norvežana izgubili rezultatom 32:27 i tako i definitivno ostali bez šanse da se plasiraju u nokaut fazu. Rukometnu reprezentaciju Srbije čekaju još i utakmice sa Francuskom i Belorusijom.

Želim da čestitam Norveškoj na pobedi. Zadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sam sa onim što je moja ekipa pružila na terenu. Da ne zaboravimo, igrali smo protiv svetskih vicešampiona posle tri teške utakmice i ne puno dana za odmor. Dok je bilo snage, parirali smo. Igrali smo dobro u fazi napada u nekim segmentima koji su falili ranije. U ovom momentu i okolnostima ovo je dobar rezultat za nas. Imamo četiri dana pauze, za regeneraciju i pripremu naredna dva meča u kojima nećemo ući sa belom zastavom. Pokušaćemo da uradimo što više“, naglasio je Cvetković.

Na utakmici sa Norveškom, Žarko Šešum je bio najefikasniji u redovima ‚Orlova‘ sa pet pogodaka i tako je postao najbolji strelac Srbije na Šampionatima ‚Starog kontinenta‘.

Odlučujući momenti desili su se početkom drugog poluvremena, kada su Norvežani postigli seriju lakih golova i napravili razliku. Dali smo maksimum, dobro smo igrali protiv jednog od najboljih timova na svetu i možemo da izvučemo neke pozitivne stvari iz ovog meča“, istakao je Šešum.

Naredna utakmica srpske rukometaše očekuje u ponedeljak, kada se sastaju sa Francuskom.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.