Čukarički završio pripreme - bez poraza!

Izvor: RTS, 13.Feb.2015, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukarički završio pripreme - bez poraza!

Fudbaleri Čukaričkog savladali su južnokorejski tim Daegu sa 3:1 (2:0) u trećoj, poslednjoj proveri na pripremama na Kipru za nastavak sezone.

Strelci su bili Matić u 4, Srnić u 38. i Bojić u 72. za Čukarički, a Jun u 48. minutu za Daegu.
Današnjim uspehom izabranici trenera Vladana Milojevića zaokružili su maksimalan učinak od početka priprema, nakon što su prethodno na Kipru pobedili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prašku Duklu (3:0) i kineski Šiđiažuang Jongčan (1:0), a u Beogradu Donji Srem (5:2), Turbinu iz Vreoca (7:0), BASK (3:1) i Sinđelić (1:0).
Ekspedicija Čukaričkog vraća se u Beogad u subotu, a u prvoj utakmici nastavka Superlige Srbije popularni "brđani" dočekuju 21. februara ekipu kruševačkog Napretka.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čukarički 100%

Izvor: FudbalSrbija.net, 13.Feb.2015

13.02.2015.fkcukaricki.rs. U poslednjoj proveri pred nastavak takmičenja u Superligi, belo crni su savladali južnokorejski Daegu sa 3:1.. Trener Vladan Milojević je mogao da bude zadovoljan igrom svojih pulena, posebno u prvom poluvremenu, jer je već u 4. minutu bilo 1:0. Precizan iz slobodnog udarca...

Nastavak na FudbalSrbija.net...

Čukarički maksimalan na pripremama

Izvor: Sportal.rs, 13.Feb.2015

Fudbaleri Čukaričkog savladali su južnokorejski Daegu sa 3:1, u trećoj, poslednjoj proveri na pripremama na Kipru za nastavak sezone. Strelci za "brđane" bili su Igor Matić u četvrtom, Slavoljub Srnić u 38. i Petar Bojić u 72, a Jun u 48. minutu za Daegu...Ovim trijumfom učenici Vladana Milojevića...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.