Čukarički zakazao jake provere tokom priprema!

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2015, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukarički zakazao jake provere tokom priprema!

Za fudbalere Čukaričkog, osvajača nacionalnog Kupa, letnji odmor će biti vrlo kratak. Pripreme počinju već 10. juna, a zakazane su i veoma jake kontrolne utakmice u Austriji.

Fudbaleri Čukaričkog su na zasluženom odmoru posle istorijske sezone i prvog osvojenog trofeja u Kupu Srbije.

Ipak, ono što je najvažnije jeste da ''Brđani'' u narednoj sezoni nastave tim putem i da eventualno i na evro sceni ostvare neki zapaženiji rezultat.

Kada su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << letnje pripreme u pitanju, sve je isplanirano do detalja. Prozivka je 10. juna, a na pripreme u Austriju se kreće tri dana kasnije. Boravak u Austriji trajaće do 28. juna, jer prvu utakmicu u novoj sezoni Čukarički igra već 2. jula u 1. kolu kvalifikacija za grupnu fazu Lige Evrope.

Tokom priprema u Austriji, ekipa Vladana Milojevića će odigrati pet kontrolnih mečeva, i to: protiv Slovana iz Bratislave (16. jun), Laska iz Linca (19. jun), Žiline (22. jun), Šturma iz Graca (24. jun) i Grodiga (28. jun).

Šef struke Čukaričkog Vladan Milojević već je izrazio zadovoljstvo što će njegov tim imati jake provere pred iskušenja na evro sceni.

''Imamo protivnike kakve smo i tražili, što bi se reklo, po meri. Uvek sam tražio da nam protivnici budu jaki. Očekuju nas utakmce u kojima smo najmanje gleda rezultat, već je poenta da se što bolje pripremimo i da uvidimo gde su nam slabosti na kojima mora da se radi. Mečevi su na svaka tri dana i to je dobro, jer moramo što pre da uđemo u takmičarsku formu'', izjavio je Milojević, a prenosi zvanični klupski sajt.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.