Čukarički zakazao i vanrednu konferenciju!

Izvor: Sportske.net, 16.Apr.2018, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukarički zakazao i vanrednu konferenciju!

Ekipa Čukaričkog bi zaista mogla da istupi iz takmičenja.

Dešavanja na Banovom brdu su dovela do opšte ogorčenosti u redovima Čukaričkog.

Utakmica protiv Radničkog iz Niša je rešena u korist gostiju 2:3, a nakon meča ogorčeni su bili kako fudbaleri i trener Lalatović, tako i uprava kluba. Sportski direktor Vladimir Matijašević je rekao da postoji mogućnost istupanja iz takmičenja zbog suđenja na toj utakmici.

Da podsetimo, fudbaleri Čukaričkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su nakon pobedničkog gola Radničkog posedali na travu u znak protesta.

Upravo će se Vladimir Matijašević obratiti javnosti u utorak od 12 časova, u pitanju je vanredna konferencija za medije na kojoj će najverovatnije Matijašević saopštiti namere ovog kluba do kraja prvenstva.

Pored istupanja, pominjao je i da će ekipa igrati sa omladincima do kraja prvenstva.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Direktor Spartaka: Ne znam zašto Čukarički diže tenziju

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Apr.2018

"Ne znam zbog čega Čukarički diže ovoliku tenziju oko suđenja na utakmici Čukaričkog i Radničkog", kaže Dragan Đorđević direktor FK Spartak. Podsetimo, da je FK Čukarički najavio mogućnost istupanja iz Superlige zbog toga što su nezadovoljni suđenjem na utakmici sa Radničkim, kada su...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.