Čukarički ubedljivo započeo pripreme

Izvor: RTS, 23.Jun.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukarički ubedljivo započeo pripreme

Fudbaleri Čukaričkog odigrali su prvi od pet kontrolnih utakmica na pripremama na Pohorju. Protivnik je bila ekipa Dravograda, koju su "brđani" ubedljivo savladali sa 10:1.
Prvi rival Čukaričkom na pripremama bila je kombinovana ekipa Dravograda.

Trener "brđana" Veselinović šansu je pružio svim igračima u timu, a oni su je na najbolji način iskoristili.
Razlika u kvalitetu dva tima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bila je očigledna i primetna od prvog trenutka, što je potvrdio i rezultat 10:1 za srpsku ekipu.
Tokom narednih dana priprema Čukarički će odigrati još četiri kontrolne utakmice, a prvi naredni protivnik je ekipa Dinama iz Moskve.
U ponedeljak, timu sa Banovog brda će se priključiti i mladi reprezentativac Srbije Miroslav Bogosavac, koji se trenutno nalazi na Evropskom prvenstvu za mlade u Italiji i San Marinu,
Podsetimo, Čukarički će na svom terenu 11. jula ugostiti jermenskog predstavnika ekipu Banants u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.