Čukarički siguran u prvoj proveri u Sloveniji

Izvor: B92, 01.Jul.2023, 22:42

Čukarički siguran u prvoj proveri u Sloveniji

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su u prvom meču na pripremama u Sloveniji Đorče Petrov iz Severne Makedonije rezultatom 4:0.

Strelci za klub sa Banovog brda bili su Ivanović u 39, Vidosavljević u 41, Stojanović u 84. i Ndiaje u 87. minutu.

Šef stručnog štaba Dušan Kerkez odigrao je dva poluvremena sa različitih 11 igrača, a šansu su dobili i debitanti, dvojica golmana Filipović i Samurović, zatim Ćalasan i Subotić, kao i povratnici sa pozajmica Nikčević >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Vidosavljević, i omladinci Matija Stojanović i Mirosavić.

ČUKARIČKI: Filipović, Stevanović, Kovačević, Ćalasan, Mirosavić, Sisoko, Miladinović, Nikčević, Ivanović, Vidosavljević, Spasojević. Drugo poluvreme: Samurović, Rogan, Drezgić, Serafimović, Tošić, Subotić, Kovač, Stojanović, Tomović, Janković, Ndiaje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.