Izvor: RTS, 21.Jul.2021, 13:08

Čukarički protiv Sumgaita debituje u Ligi konferencija

Ekipa Čukaričkog prva je ekipa iz Srbije koja će igrati u Ligi konferencija, a njen protivnik, u meču koji se igra u sredu od 20.00, biće azerbejdžanski Sumgait.
Čukarički do sada nije uspevao da prebrodi prvu evropsku prepreku, tako da bi se plasman u treće kolo kvalifikacija u ovom slučaju svakako mogao smatrati izrazito značajnim.

"Nadam se istorijskom uspehu, a to je plasman u treće kolo, što bi bio jedna od najvećih rezultata >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u klupskoj istoriji. Verujem da je prednost to što igramo na svom stadionu prvu utakmicu, a pozitivan rezultat u prvom meču može imati veliku vrednost", rekao je Marko Docić, kapiten Čukaričkog.
Pavle Delibašić, iz stručnog štaba Čukaričkog, smatra da je njegov tim nedvosmisleno favorit u ovom meču.
"Nismo igrali protiv Voždovca kako smo želeli, ali verujem da ćemo se pokazati u pravom svetlu sada. Pozvao bih navijače da dođu na stadion u što većem broju", istakao je Delibašić.
Ulaz na istočnu tribinu stadiona na Banovom brdu biće besplatan.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nula na evro-premijeri Čukaričkog

Izvor: B92, 21.Jul.2021

Fudbaleri Čukaričkog i azerbejdžanskog Sumgaita odigrali su bez golova (0:0) u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija...Tim sa Banovog brda je bio bolji, pretio uglavnom preko Alekse Jankovića, ali gosti su izdržali...Bila im je ovo druga međunarodna utakmica, nakon one protiv...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.