Čuka ima novog napadača: Ognjena Ožegovića

Izvor: Mondo, 31.Avg.2016, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuka ima novog napadača: Ognjena Ožegovića

Klub sa Banovog brda dogovorio je povratak mladog srpskog centarfora iz Kine.

Foto: MN Press

Azijska epizoda Ognjena Ožegovića (22) nije dugo trajala.

Nekadašnji đak Crvene zvezde, koji je igrao i za Rad, Jagodinu i Borac, a najbolje u Vojvodini, vratio se u Srbiju posle šest meseci provedenih u Kini.

Snažni napadač, koji je bio važna poluga igre "lala", napustio je Čangčun Jatai i dogovorio uslove saradnje sa Čukaričkim, prenose >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << domaći mediji.

Iako je bilo nagoveštavano da bi zlatni srpski "orlić" mogao da se vrati u Vojvodinu, on je odabrao Banovo brdo i dogovorio jednogodišnju saradnju.

Čukarički je loše počeo ovu sezonu, sa samo pet osvojenih bodova trenutno je pretposlednji, pa se od mladog ofanzivca očekuje da "trgne" Brđane.

Pratite sve vesti poslednjeg dana prelaznog roka u MONDO blogu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Jagodina

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.