Čuka deli LETKE i zove BESPLATNO na Molde

Izvor: Mondo, 29.Jul.2019, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuka deli LETKE i zove BESPLATNO na Molde

Ulaznice za meč protiv Moldea su u prodaji, ali svako ko donese letak dobiće besplatnu kartu za istočnu tribinu stadiona Čukaričkog.

Banovo brdo i deo Čukarice, kojima je FK Čukarički pri srcu, sa nestrpljenjem čekaju sredu kada će belo-crni ugostiti norveški Molde u revanš meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Rezultat 0:0 iz prve utakmice daje realne šanse "brđanima" da se domognu 3. kola i iz daljeg takmičenja izbace kvalitetnog rivala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Svako ko donese letak "Evropa na Brdu, svi na stadion" na blagajnu stadiona Čukaričkog, dobiće besplatnu ulaznicu za istočnu tribinu. Leci su se u ponedeljak delili na Banovom brdu, Žarkovu...

Besplatno na Ligu Evrope: Čuka hoće PODVIG sa publikom

Utakmica se igra od 20.45 časova.

Čukarički nikada do sada nije uspeo da stigne do 3. kola kvalifikacija, a takmičenje u Ligi Evrope u prethodna tri pokušaja završavao je u 2. kolu. Ispadao je od austrijskog Gredinga, azerbejdžanske Gabale i mađarskog Videotona.

Izvor: MONDO/Neša Petrović

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.