Čudesni Behzad Zadaliasgari - Njemu se danas divi CEO SVET! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2016, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudesni Behzad Zadaliasgari - Njemu se danas divi CEO SVET! (video)

Još jedno čudo na Paraolimpijskim igrama!

Pisali smo već da je proteklog vikenda na Paraolimpijskim igrama u Riju ostvaren neverovatan rezultat u trci na 1500 metara, kada su čak četvorica takmičara ostvarila bolje vreme od aktuelnog olimpijskog šampiona Metjua Sentrovica Džuniora!

Opširnije na tu temu čitajte OVDE, a ono što je takođe zadivilo čitav sportski svet, jeste majstorija Behzada Zadaliasgarija, reprezentativca Irana u fudbalu na Paraolimpijskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrama, u utakmici protiv selekcije Maroka.

Slepi fudbaler je uradio nešto što se zaista retko viđa, maestralni driblinzi i prelep gol koji je danas ''zapalio'' društvene mreže.

Zadivljujuće! Pogledajte, snimak u prilogu će vam reći sve...

😱 ⚽️ 👏  Impressive goal on the #Football5 field at the #Rio2016 #Paralympics pic.twitter.com/oW7dadTlR0

— Rio 2016 (@Rio2016_en) September 12, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: U sedećem položaju bacio koplje preko 45 metara

Izvor: Vesti-online.com, 13.Sep.2016

Iranac Mohamad Kalvandi oduševio je planetu kada je na Paraolimpijskim igrama u Riju bacio koplje čak 45,26 metara i postavio novi svetski rekord...Ovaj poduhvat je tim veći, ako se zna da je to uradio u sedećem položaju...Šta reći, čudo! Pogledajte hitac Iranca za zlato!..Watch Iran's Khalvandi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.