Čudesan poraz Liverpula, Junajted ispustio pobedu

Izvor: RTS, 04.Dec.2016, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudesan poraz Liverpula, Junajted ispustio pobedu

Fudbaleri Bornmuta pobedili su na svom terenu Liverpul sa 4:3 u utakmici 14. kola Premijer lige. Mančester i Everton odigrali 1:1.

Klub s Enfilda je posle prvog poluvremena imao prednost od 2:0, u nastavku je vodio i sa 3:1, ali je Bornmut na kraju uspeo da preokrene rezultat i osvoji sva tri boda.
Golove za domaću ekipu postigli Kalum Vilson u 56. minutu iz jedanaesterca, Rajan Frejzer u 76. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Stiv Kuk dva minuta kasnije, a pobedu Bornmutu doneo je Natan Ake u 93. minutu.
Strelci za Liverpul bili su Sadio Mane u 20, Divok Origi u 22. i Emre Džan u 64. minutu.
Liverpul je treći na tabeli Premijer lige sa 30 bodova, ima bod manje od Arsenala, odnosno odnosno tri manje od Čelsija. Bornmut je, na drugoj strani, deseti sa 18 osvojenih bodova.
"Crveni" u narednom kolu dočekuju Vest Hem, dok Bornmut gostuje Barnliju.

Fudbaleri Evertona i Mančester junajteda odigrali su nerešeno 1:1, pošto je domaćin izjednačio u samom finišu meča.
Mančester junajted je poveo u 42. minutu čudnim golom Zlatana Ibrahimovića, koji je iz daljine šutirao, lobovao istrčalog golmana, a lopta je pala u gol i odbijala se o prečku i zemlju, ali nije zatresla mrežu, iako je prešla gol liniju.
Junajted je u drugom poluvremenu pogodio stativu i imao još nekoliko dobrih šansi, ali je jedini gol postigao Everton i to iz penala. Maruan Felaini je nepotrebno napravio prekršaj u svom šesnaestercu, a Lejton Bejns je bio siguran iz jedanaesterca u 89. minutu.
Ovo je Junajtedu treća uzastopna utakmica u kojoj je igrao 1:1 i sada je šesti na tabeli, sa šest bodova manje od Totenhema. Evertonu je ovo bila četvrta utakmica bez pobede i sada je osmi sa 20 bodova. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Poraz Liverpula, Junajted ispustio trijumf

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2016

Fudbaleri Bornmuta pobedili su danas na svom terenu Liverpul sa 4:3 u utakmici 14. kola Premijer lige...Klub s Enfilda je posle prvog poluvremena imao prednost od 2:0, u nastavku je vodio i sa 3:1, ali je Bornmut na kraju uspeo da preokrene rezultat i osvoji sva tri boda...Golove za domaću ekipu postigli...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.