Čudan gol Senegala, ogromna greška Poljaka - Da li je sve regularno?

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2018, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudan gol Senegala, ogromna greška Poljaka - Da li je sve regularno?

Senegalci su sasvim zasluženo stigli i do dva gola prednosti protiv Poljske.

Malo ljubitelja fudbalera je očekivalo da Senegal, makar za sada, bude bolji od Poljske.

Vode sa 2:0, a drugi gol je posebno zanimljiv.

Poljaci su napravili veliku grešku, Bednarek nije ni video Mbaje Nijanga, fudbalera Torina, koji je uspeo da stigne do lopte pre Ščešnjeg i da kasnije bez velikih problema pošalje loptu u mrežu.

Čudna je ova situacija zbog činjenice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je Nijang bio van terena zbog povrede, mnogi se pitaju da li je dobio dozvolu od sudije da se vrati na teren, a on je to svakako učinio i kasnije postigao gol. Bednarek ga nije video.

Pogledajte  tu situaciju OVDE. Videćete da je dobio odobrenje sudije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Najbizarniji gol Mundijala - da li je Nijang pogodio na prevaru? (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jun.2018

Pamtićemo Mundijal u Rusiji i po jednoj vrlo bizarnoj situaciji koja je po svoj prilici donela tri boda Senegalu na startu takmičenja. Veliku glupost napravio je Gžegorž Krihovijak vraćajući loptu unazad, ali ostaće dilema da li je pogodak Mbaje Nijanga reagularan, jer u trenutku dok Poljaci...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.