Čubrilović: Glas za DNS - glas za brži razvoj privrede

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2014, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čubrilović: Glas za DNS - glas za brži razvoj privrede

BANJALUKA - Nosilac liste DNS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Nedeljko Čubrilović poručio je da građani treba da glasaju za DNS zbog političke stabilnosti Republike Srpske i BiH, te bržeg razvoja privrede.

"DNS očekuje da će na izborima osvojiti najmanje 12 poslanika u parlamentu Republike Srpske i dva u parlamentu BiH, jer ćemo sa tim brojem poslanika moći presudno da utičemo na odluke važne za Republiku Srpsku, te za privredni i ukupni život >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u Srpskoj i BiH", rekao je Čubrilović danas na predizbornom skupu DNS-a u banjalučkom naselju Rekavice.

Kandidat DNS-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Boran Bosančić rekao je da se DNS zalaže za otvaranje novih radnih mjesta, očuvanje ustavne pozicije, kao i prirodnih dobara Republike Srpske.

Kandidat DNS-a za poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Milenko Vučeta rekao je da DNS ima sve veći broj članova, što pokazuje da stranka svakim danom raste.

"Vjerujemo da će DNS osvojiti izborni rezultat koji će omogućiti 12 mandata u parlamentu Republike Srpske i dva poslanika u parlamentu BiH", istakao je Vučeta.

On je rekao da je osnovni motiv i poruka biračima da DNS zna kako da razvije privredu, realni sektor, te da poboljša opšte uslove života građana Republike Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Radojičić: Nastaviti putem političke stabilnosti

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Okt.2014, 19:47

BANJALUKA - Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Igor Radojičić poručio je večeras u Banjaluci da Srpska mora da ide putem političke stabilnosti, koju joj je donio SNSD..."Republika Srpska mora da ide i putem realizacije krupnih projekata i ekonomskih...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.