Crveno-crni vladaju Milanom

Izvor: Danas, 15.Nov.2010, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveno-crni vladaju Milanom

Fudbaleri Milana savladali su Inter u gradskom derbiju sa 1:0 i tako se vratili na čelo tabele koje je bar za kratko držao Lacio. Presudni trenutak susreta odigrao se već u petom minutu kada je nakon dosuđenog penala nad njim, posle prekršaja Materacija, sa bele tačke bio precizan Zlatan Ibrahimović. Šveđanin se tako na najbolji način osvetio svom bivšem klubu koji ga je 2009. u zamenu za Samjuela Etoa poslao u Barselonu, odakle je došao u redove Milana kao pozajmljeni igrač. Bila je to prva pobeda Milana nakon tri utakmice bez slavlja nad timom sa kojim dele stadion, ali i potvrda tradicije da crveno-crni nisu ove sezone izgubili kada su u gostima poveli sa 1:0.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

IBRAHIMOVIĆ PRESUDIO INTERU

Izvor: Kurir, 15.Nov.2010

MILANO - Fudbaleri Milana ponovo su preuzeli prvu poziciju na tabeli italijanskog prvenstva, pošto su u nedelju veče u derbi meču 12. prvenstovg kola, kao gosti, pobedili gradskog rivala Inter iz Milana sa 1:0 (1:0)...Pobedonosni pogodak za "crveno crne" postigao je Zlatan Ibrahimović u petom minutu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.