Crveni Mario Baloteli: Protivnika bez lopte po cevanici (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Dec.2016, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveni Mario Baloteli: Protivnika bez lopte po cevanici (VIDEO)

Italijan isključen u 91. minutu remija Nice i Bordoa

Nica em nije uspela da pobedi Bordo (0:0), nego je ostala i bez dva igrača - crvene kartone dobili su Mario Baloteli i Junes Belanda.

Posebno je svima pažnju privukao Italijan koji je poznat po ovakvim ispadima. Ovoga puta je posle duela namerno udario protivnika po cevanici i zaradio isljučenje. Zasluženo, mada intenzitet nije bio baš toliki kao što je fudbaler Bordoa to želeo da predstavi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Potom je i Belanda odragovao nervozno i dobio isključenje.

Veliki udarci za Nicu koja se bori za vrh, ali sada treba sačekati i potencijalne kazne za Balotelija i Belandu.

(FOTO: Printskrin)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VRATIO SE BALOTELI: Crveni karton u nadoknadi za ‘mesarski‘ start (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Dec.2016, 00:11

Nica i Bordo su igrali 0:0, a meč je obeležio nesportski potez Balotelija.. Crveno-crni su dugo napadali i čak četiri puta opasno gađali ka Prioru, nakon čega je došlo do pomračenja svesti i dva crvena kartona u nadoknadi.. Prvi je zaradio Mario Baloteli, Italijan je po lošem prijemu izgubio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.