Izvor: Piplmetar.rs, 22.Feb.2024, 06:31

Crveni Jović, crni Milan!

Autor: Aleksandar Obrenović

nedelja 18.02.2024.

22:54

Izvor: Sportske.net


Ovo 25. kolo kao da su režirali u upravi Intera, jer im je sve išlo po volji. Posle remija Juventusa, poražen je njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << drugi konkurent za titulu, ekipa Milana, pošto je danas imala dosta problema protiv Monce na gostovanju. Bilo je 4:2 (2:0)!
Mnogi bi rekli i da je ovako nešto i očekivano posle velike pobede nad Renom u Ligi Evrope pre par dana, a Pioli je ovoga puta izveo šareniji sastav od starta sa Lukom Jovićem u samom napadu. 
Domaći su stigli do prednosti u finišu prvog poluvremena. 
Tiao je bio baš neoprezan, dva puta je startovao, drugi put u kaznenom prostoru i sudija je posle VAR snimka pokazao na belu tačku.
Siguran izvođač bio je Pesina. 
U nadoknadi prvog poluvremena još jedan gol u mreži Milana čija se igra raspala. Bila je kontra domaćina, Dani Mota je odlično reagovao i pogodio ugao gola Milana za velikih 2:0. 
Pioli je odmah ubacio Pulišića i Leaa, ali nije vredelo. 
Domaći su se svesno povukli u nastavku, a već u 53. minutu im je dosta bio olakšan posao. 
Luka Jović je prvo dobio žuti karton, a onda je odlučeno da se gleda i VAR tehnologija. Srpski fudbaler je pre konačne odluke sudije krenuo već ka tunelu, jer je bio svestan da je udario Ica, fudbalera koji ga je prethodno isprovocirao tako što ga je jače odgurnuo dok je Jović bio okrenut leđima. 
Celu situaciju pogledajte OVDE.
Bilo kako bilo, Jović je zaslužio crveni karton za svoj postupak, ostaje da vidimo koliko će biti suspendovan zbog ovakvog ponašanja. 
Uglavnom, Milan je i sa igračem manje uspeo da postigne gol. 
Posle dobrog napada i ubačene lopte sa desne strane, Kristijan Pulišić uspeva da dokači loptu, ona završava kod Žirua, a iskusan napadač poput Francuza lagano rešava ovakve situacije za nadu Milana!
Gosti su bili hrabriji rival do kraja susreta i možemo reći da su potpuno zasluženo stigli do još jednog gola, ali se ispostavilo da ni to nije bilo dovoljno za makar bod. 
Igrao se 88. minut, Milan je okolišao oko kaznenog prostora, a onda je lopta došla do Pulišića koji se sa desne strane namestio na svoju levu nogu i pogodio suprotan ugao za 2:2! Majstorija!
Ipak, domaći dolaze do pobede. 
Na ulasku u 90. minut Maldini odlaže loptu za Bonda, ovaj šalje sjajan udarac u gornji desni ugao za velikih 3:2, ali ni to nije bilo sve, Monca je uspela da postigne još jedan gol!
U petom minutu nadoknade Kolombo rešava sve dileme posle jedne kontre koju su istrčala petorica fudbalera Monce. 


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.