Crvena zvezda mesec dana bez jednog od ključnih igrača

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2015, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda mesec dana bez jednog od ključnih igrača

Novi igrač na listi povređenih u taboru Dejana Radonjića.

Nemanja Dangubić odsustvovaće sa terena najmanje mesec dana nakon povrede koju je zadobio na treningu.

Krilni košarkaš doživeo je  'avulzioni prelom butne' kosti i propustiće nekoliko važnih mečeva svog kluba. On je, može se slobodno reći, žrtva zgusnutog rasporeda na početku ABA lige.

Povredu je potvrdio i trener Radonjić.

"Odlazak u Zadar je uvek teško gostovanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Domaćin pred svojim navijačima uvek igra dobro. U odnosu na taj poslednji meč, pojačali su se, doveli su bivšeg igrača Cedevite Ivana Ramljaka. Mi sa druge strane imamo novi problem, povredu (Nemanje) Dangubića, ali ćemo pokušati da odigramo dobar meč i da se vratimo u Beograd sa bodovima", rekao je Radonjić za klupski sajt.

On je novi igrač koji će biti odsutan sa terena u narednom periodu, pošto je nedavno i Marko Tejić na listi 'ranjenih', a probleme su imali i Luka Mitrović i Maik Cirbes.

Ekipu Dejana Radonjića očekuje 'vruće' gostovanje u Zadru, u okviru ABA lige, koje se igra u dvorani 'Krešimir Ćosić' od 17 sati.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

DEJAN RADONJIĆ: U Zadru je uvek teško!

Izvor: HotSport.rs, 05.Okt.2015

Crvena zvezda u utorak od 17 časova u Zadru igra meč 3. kola ABA lige, a Dejan Radonjić je svestan teškog posla koji ih čeka.. . - Odlazak u Zadar je uvek teško gostovanje. Domaćin pred svojim navijačima uvek igra dobro. U odnosu na taj poslednji meč, pojačali su se, doveli su bivšeg igrača...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.