Crvena zvezda gost Vojvodine

Izvor: RTS, 01.Maj.2019, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda gost Vojvodine

Lider fudbalskog prvenstva Srbije Crvena zvezda gostovanjem Vojvodini u Novom Sadu otvara današnju seriju utakmica vanrednog 4. kola plej-ofa i plej-auta. Crveno-beli nameravaju da novom pobedom nastave seriju rezultata koja vodi ka osvajanju titule, iako će na teren izaći nešto izmenjen tim jer zbog povrede u crveno-belom timu na stadionu Karađorđe neće biti nedovoljno oporavljeni Ričmond Boaći, dok je Branko Jovičić suspendovan. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Fudbaleri Crvene zvezde trijumfom u večitom derbiju (2:1) stigli su nadomak odbrane titule četiri kola pre kraja i potrebne su im dve pobede da i teoretski obezbede šampionski naslov.

Na drugoj strani tim Vojvodine priželjkuje da prekine seriju loših igara i da bar malo ublaži ovogodišnji negativan skor u susretima sa Crvenom zvezdom. Crvena zvezda je jesenas slavila sa 4:1 u Novom Sadu, potom je na stadionu "Rajko Mitić" u februaru bilo 4:0.
Iako se smatraju favoritima u ovom meču, trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da veoma ceni ekipu Vojvodine i da očekuje pravi derbi, istakavši da u finišu sezone dolazi do fizičkog umora i psihičkog zasićenja.
Danas se igraju i preostale utakmice 4. kola:
Plej-of: Čukarički - Napredak (18), Partizan - Mladost (18).
Tabela: Crvena zvezda 48, Radnički 45, Mladost 32, Čukarički 31, Partizan 30, Napredak 27, Proleter 22, Vojvodina 20.
Plej-aut: Rad - Dinamo (16), Radnik - Voždovac (16), Zemun - Bačka (16), Mačva - Spartak (18).
Tabela: Spartak 23, Radnik 21, Voždovac 21, Mačva 20, Bačka 18, Rad 15, Dinamo 14, Zemun 14.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDINA PETARDA NA KARAĐORĐU: Crveno-beli deklasirali Vojvodinu i za nedelju na Marakani zakazali šampionsko slavlje (VIDEO)

Izvor: Kurir, 01.Maj.2019

Fudbaleri Crvene zvezde rutinski su obavili posao u Novom Sadu! Šampion je na "Karađorđu" ubedljivo pobedio Vojvodinu 5:0 u utakmici 34. kola Superlige Srbije.

Nastavak na Kurir...

"Projektil" Pavkova, Vukanović za 2:0 Zvezde u Novom Sadu

Izvor: RTS, 01.Maj.2019

Lider fudbalskog prvenstva Srbije Crvena zvezda gostovanjem Vojvodini u Novom Sadu otvara današnju seriju utakmica vanrednog 4. kola plej-ofa i plej-auta. Crveno-beli nameravaju da novom pobedom nastave seriju rezultata koja vodi ka osvajanju titule, iako će na teren izaći nešto izmenjen tim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.