Izvor: MozzartSport.com, 08.Jun.2020, 10:23

Crnogorcima se osladilo: Dva kola, dva s centra gola (VIDEO)

Majstorija Miloša Raičkovića u velikom derbiju

Izgleda da imamo novo takmičenje u Crnoj Gori: pogodi gol s centra! U samo dva kola, dva su gola postignuta sa pola terena, a ukupno treći ove sezone.

Gol koji je postigao Miloš Raičković u nedelju uveče ima posebnu težinu, jer je pogodio na večitom crnogorskom derbiju između Budućnosti i Sutjeske. Podgoričani su slavili sa 2:0, iako su više od sat vremena imali igrača manje zbog isključenja Petra >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Grbića.

U poslednjim minutima meča, kada je Sutjeska igrala na sve ili ništa, Raičković je tukao s centra i lobovao golmana Giljena, čime je overio trijumf Budućnosti. A, gotovo sigurno i titulu prvaka države.

Gol sa centra viđen je i u prošlom kolu, takođe u samom finišu utakmice, a strelac je bio Balša Sekulić u pobedi Podgorice nad Rudarom u Pljevljima. Njemu je to, inače, treći gol s pola terena u karijeri.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

U PODGORICI PAO NAJBOLJI GOL POSLE KORONE! Lobovao golmana sa CENTRA TERENA! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 08.Jun.2020

Fudbaler Budućnosti Miloš Raičković postigao je jedan od najlepših golova ove sezone.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.