Crno-beli protiv Asvela, prilika i za Jankovića

Izvor: RTS, 23.Okt.2018, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-beli protiv Asvela, prilika i za Jankovića

Košarkaši Partizana igraju utakmicu protiv Asvela, najtrofejnijeg kluba u Francuskoj, u meču 4. kola Evrokupa. Meč počinje u 19.00.
Nakon prva tri kola grupe C, Partizan ima jednu pobedu i dva poraza, dok Asvel, čiji je vlasnik Toni Parker, ima učinak od dve pobede i jednog poraza. 

"Ova utakmica je veoma važna za obe ekipe jer može puno toga da donese po pitanju plasmana u narednu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << fazu Evrokupa. Asvel je tim koji se zbog spleta okolnosti našao u šestom šeširu, inače spada među kvalitetnije ekipe u ovom takmičenju. Fizički su jaki, imaju puno iskusnih igrača koji mogu da naprave razliku. Dobar rezultat bi nam višestruko značio i daćemo sve od sebe da do njega i dođemo", izjavio je trener Partizana Nenad Čanak. 
Kapiten crno-belih, Novica Veličković, veruje u pobedu. 
"Svesni smo kvaliteta protivnika i toga šta je potrebno da uradimo ukoliko mislimo da ih savladamo. Verujem da smo u stanju da ponovimo neke od dobrih igara iz ove sezone i da pred našim navijačima zabeležimo važnu pobedu", istakao je Veličković. 
Partizan je, praktično 24 časa pred duel sa Asvelom, dobio pojačanje u vidu Stefana Jankovića. On je rekao da je spreman za utakmicu, ali kako pet meseci nije odigrao takmičarski meč, pitanje je koliko će minuta dobiti od Nenada Čanka.
Utakmica Partizan – Asvel igra se u hali "Aleksandar Nikolić" od 19 sati.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavak crne serije Partizana, Asvel slavio u Pioniru

Izvor: B92, 23.Okt.2018

Košarkaši Partizana poraženi su u četvrtom kolu Evrokupa pred svojim navijačima u "Pioniru" od ekipe Asvela, 78:89...Bio je to četvrti uzastopni poraz ekipe Nenada Čanka u svim takmičenjima i treći u Evrokupu, dok Asvel ima sada skor od 3-1...Posle neuspeha u duelima sa Mornarom, Valensijom...

Nastavak na B92...

UŽIVO: Partizan - Asvel 65:76 (37. minut)

Izvor: Večernje novosti, 23.Okt.2018

Crno-beli protiv francuskog tima, u duelu 4. kola Evrokupa, žele da prekinu niz loših partija Košarkaši Partizana dočekuju francuski Asvel u duelu 4. kola Evrokupa. Crno-beli su poraženi u poslednja tri odigrana meča (računajući i ABA ligu), dok njihov rival dolazi u "Pionir"...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.