Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2020, 16:58

Crni dani za istanbulske crno-bele (VIDEO)

Alanja sedi na vrhu tabele

Crni dani za Bešiktaš. Crni dani za crno-bele. Samo koji dan nakon što je ostao bez evropske jeseni, jer je kod kuće izgubio od Rio Avea, istanbulski klub je doživeo novi udarac na svom terenu.

Bešiktaš je dobio šamar i od Genčlerbirligija u domaćem prvenstvu – 1:0. To je sada već mini serija od tri uzastopne utakmice bez pobede, na svim frontovima, za crno-bele. I pad u donju polovinu tabele.

Ništa nije mogao tim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Sergena Jaljčina da uradi. Gosti iz Ankare su poveli već u 8. minutu preko Rumuna Stankua i taj rezultat je ostao do kraja. Pet izmena, sve što je mogao da pošalje na teren trener Bešiktaša je poslao, među njima i Adema Ljajića od 74. minuta, ali bez efekta.

Potpuno druga priča u Alanji. Klub sa obale Sredozemnog mora raste iz godine u godinu, a sada, posle četiri kola, sedi na vrhu tabele. Novajlija u ligi Hatajspor nije se dobro proveo na gostovanju na moru, doživeo je pravi debakl – 6:0.

Blistao je na terenu Brazilac Dejvidson Pereira, krilni napadač koji je ovog leta stigao u Alanju i postigao je danas het-trik.

Denizli kojeg trenira Robert Prosinečki, a u odbrani igra Neven Subotić, remizirao je bez golova kod kuće protiv Konje, u čijoj prvoj postavi je bio Marko Jevtović.

TURSKA – 4. KOLO

Petak

Akaragundžu - Kajzeri 0:1 (0:1)

/Parlak 42/

Gazijantep - Trabzon 1:1 (0:0)

/Maksim 90+1 - Kampi 64/

Subota

Malatija - Antalija 1:0 (1:0)

/Tete 10/

Bašakšehir - Goztepe 0:0

Erzurum - Rize 0:0

Fenerbahče - Karagumruk 2:1 (1:0)

/Samata 24, 68 - Sabo 78pen/

Nedelja

Denizli – Konja  0:0

Alanja – Hataj  6:0 (4:0)

/Bakasetas 18, Dejvidson 24, 67, 77, Bareiro 35, Mubanđe 45/

Bešiktaš – Genčlerbirligi  0:1 (0:1)

/Stanku 8/

18.00: (3,60) Kasimpaša (3,45) Galatasaraj (2,05)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.