Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2021, 21:38

Crni dani za crveno-crne: Vardar ispao iz lige

Sumrak makedonskog velikana

Bio je veliki klub u velikoj Jugoslaviji, preživeo je period tranzicije kada su tokom devedesetih nastajali neki novi moćnici, pre tri godine je imao istorijski prvi nastup u grupnoj fazi Lige Evrope. A, danas? Danas je ispao iz lige!

Najcrnji dan u istoriji Vardara. Ko bi mogao i da pomisli da će skopski crveno-crni doživeti u slaboj makedonskoj ligi budu među najgorima, da se survaju u niži rang...

Očajnu sezonu odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je Vardar, a danas ju je „krunisao“. Poraz u gostima od Struge označio je da klub iz Skoplja više nema ni teoretske šanse da ostane u prvoj ligi. Zajedno sa Belasicom igraće naredne sezone u nižem rangu.

Titulu je odavno osvojila Škendija, koja je poslednjih godina preuzela primat makendonskog fudbala.

Finansijski problemi su slomili Vardar, koji prošle godine nije dobio licencu za nastup na evropskoj sceni.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.