Crni Oblak nad Atletikom!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Dec.2016, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crni Oblak nad Atletikom!

Slovenac se teže povredio

Crne slutnje su se obistinile, povreda Jana Oblaka je teža. Slovenački golman je sinoć u prvenstvenom meču protiv Viljareala povredio levo rame i danas su detaljni lekarski pregledi pokazali da je reč o ozbiljnoj povredi.

Oblak će morati na operaciju koja će ga od terena odvojiti između tri i četiri meseca! Što je prilično težak udarac za Simeoneov tim koji se nalazi u rezultatskoj krizi...

Slovenac >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se povredio u 38. minutu posle šuta Alešandrea Pata kada je samo uspeo da odbije loptu na nogu Dos Santosu koji nije propustio poklon i priliku da zatrese mrežu. Ispostavilo se da je primljeni gol manja šteta od one koju je Patov udarac naneo slovenačkom golmanu.

Oblak je odmah napustio igru, ukazana mu je prva pomoć, ali su lekari odmah posumnjali da mu je disclocirano rame. Sumnje su danas potvrđene.

Atletikov golman će skoro sigurno propustiti mečeve osmine finala Lige šampiona protiv Bajer Leverkuzena, a pauza bi mogla da traje i četiri meseca ako se ne bude oporavljao po planu.

Njega će zameniti iskusni Migel Moja, koji je prethodne tri sezone bio rezerva i sinoć je ušao umesto Oblaka protiv Viljareala.  Moja je prošle sezone branio za Jorgnadžije samo u Kupu kralja dok u prvenstvu i Ligi šampiona nije upisao ni minut.

Možda će ovo biti šansa i za 21-godišnjeg Portugalca Andrea Moreiru koji je do sada bio treći golman, a Simeone je letos insistirao na njegovom dolasku iz Belenensesa.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.