Izvor: MozzartSport.com, 17.Okt.2020, 20:19

Crne slutnje: Van Dajk osam meseci van terena?

Pikford osakatio šampiona u Mersisajd derbiju

Liverpul u Mersisajd derbiju nije uspeo da pobedi Everton, ali prihvatili bi Redsi bez razmišljanja i poraz samo da nisu morali da čuju vest o kojoj bruji čitava Engleska. Mediji na Ostrvu javljaju da je Virdžil van Dajk najverovatnije pokidao prednje ukrštene ligamente, a ako se ispostavi kao istina, jedna od najtežih povreda koja može da zadesi fudbalera udaljiće ga od terena sedam do osam meseci!

Čeka se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zvanična potvrda iz tabora šampiona Engleske, ali sve ukazuje na to da je Holanđanin i jedan od najboljih štopera današnjice praktično završio sezonu.

Morao je sudija Majkl Oliver danas da isključi Džordana Pikforda nakon pogibeljnog starta. Međutim čak i da je golman Evertona dobio crveni karton, bila bi to slaba uteha za Jirgena Klopa čije se šanse za odbranu titule sada znatno umanjuju.

Kako prenosi Bein sports, Van Dajk i Tijago Alkantara su istovremeno poslati na snimanje, jer je i Španac bio žrtva preoštrog starta Rišarlisona zbog kojeg je Brazilac isključen u završnici meča.

Ne piše se dobro defanzivnoj liniji branioca trofeja u kojoj sada ostaju Žoel Matip i Džo Gomez, koji su i sami poslednjih sezona kuburili sa povredama. Redsi u letnjem prelaznom roku nisu pojačali štoperske pozicije i pomenuti tandem ne poseduje kvalitet kojim bi se ostvarile šampionske ambicije. Jer Gomez nikako ne može da bude dugoročna zamena za najskupljeg štopera u istoriji Liverpula.

Information on Virgil van Dijk‘s injury is that he’s done his ACL, and will be out for the best part of 7/8 months. #awlfc [bein sports]

pic.twitter.com/2VEsAwxOAF

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.