Crna Gora se osvetila Srbiji

Izvor: MVP.rs, 17.Avg.2017, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora se osvetila Srbiji

Univerizetska reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Crne Gore rezultatom 86:78 u drugom kolu turnira u kineskom Šenženu. Crnogorci su se na taj način revanširali Orlovima za poraz u Dalijanu od pre nekoliko dana. Bila je ovo jedna od poslednjih provera Srbije pred start Univerzijade, koja će se od 19. do. 30. avgusta održati u Kineskom Tajpehu.

"Crna Gora je ušla jako u utakmicu u želji da nam se revanšira za poraz u Dalijanu. Kod naših igrača se osetio umor, što >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << je presudno uticalo na poraz i nešto slabiju igru. Momcima svaka čast na svemu učinjnom do sada. Nadam se da ćemo imati dovoljno energije za sve ono što nas još očekuje", istako je nakon meča selektor Zoran Todorović.

Univerzitetska reprezentacija Srbije u trećem kolu turnira u Šenžene u sredu igra protiv domaće selekcije Kine.

Srbija: Jovanović, Brkić 9, Tejić 13, Nenadić 12, Veljković 7, Pavlović 16, Đoković 13, Nikolić, Šarenac 8, Topalović, Vraneš, Matić.

(foto: KSS)

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

Studenti pobedili Kinu

Izvor: MVP.rs, 17.Avg.2017

Generalna proba pred start Univerzijade je bila uspešna.. . Univerizetska reprezentacija Srbije je sa skorom od tri pobede i isto toliko poraza završila učešće na turniru u Kini, glavnoj porveri pred start letnje Univerzijade, koja će biti održana od 19. do. 30. avgusta u Kineskom Tajpehu....

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.