Izvor: Nezavisne Novine, 16.Avg.2016, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora na Hrvatsku u polufinalu

Vaterpolisti Crne Gore sastaće se sa Hrvatskom u polufinalu Olimpijskih igara.

Hrvatska je savladala domaćina, ekipu Brazila, sa 10:6, dok je ranije u utorak Crna Gora poslije peteraca savladala Mađarsku 13:11.

Brazil je prvi poveo, ali je Hrvatska brzo preokrenula i na odmor otišla sa četiri gola prednosti – 7:3. U drugom poluvremenu domaćin je zaigrao bolje, dobio treću četvrtinu, ali nije uspio da preokrene rezultat, Hrvatska je kontrolisala meč i zabilježila >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << trijumf.

U hrvatskoj ekipi su se sa po tri gola istakli Joković i Garsija, dok su po jedan postigli Burić, Bukić, Bušlje.

U timu na čijem je golu Slobodan Soro najefikasniji je sa tri gola bio Oneto, dok su se u strijelce upisali još Bahes, Da Košta i Gimaraeš.

U drugom polufinalu sastaju se Srbija i bolji iz meča Grčka - Italija.

(B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.