Crna Gora čeka Bosnu 26. maja u Podgorici

Izvor: Blic, 16.Feb.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora čeka Bosnu 26. maja u Podgorici

Iz Fudbalskog saveza Crne Gore na adresu Kuće fudbala Bosne i Hercegovine stigla je ponuda za odigravanje prijateljskog susreta dveju reprezentacija.

Ovaj meč bi se igrao 26. maja u Podgorici, a u FS BiH ističu da će u narednih nekoliko dana odlučiti o tome hoće li prihvatiti ponudu koja je stigla iz Podgorice.

Konačnu reč o ovom meču trebalo bi u toku naredne sedmice da da selektor BiH Meho Kodro. Pored toga, u Savezu BiH najavljuju mogućnost da krajem maja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i početkom juna, državni tim odigra prijateljski susret sa selekcijom Rusije, koja će se u to vreme pripremati za nastup na Prvenstvu Evrope u Austriji i Švajcarskoj.

Selektor Kodro najavljuje da će iduće nedelje doneti odluku:

- Zasad je sigurno samo da ćemo 26. marta igrati u Zenici protiv Makedonije, a što se tiče ostalih utakmica, sve je otvoreno. I pre gostovanja u Japanu, rekao sam da bi bilo dobro da do početka novih kvalifikacija odigramo što više utakmica jer samo na taj način možemo da dođemo do igre i najboljeg tima koji bi u kvalifikacijama mogao da ispuni naša očekivanja. Videćemo u toku naredne sedmice.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.