Čović odgovorio Liscu: Romane, može kukuruz u klipu!

Izvor: Kurir, 23.Jun.2013, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović odgovorio Liscu: Romane, može kukuruz u klipu!

Čelnici Jadranske lige vrše finansijski bezobrazluk, tvrdi predsednik Zvezde

Zakuvava se između Beograda i Ljubljane.

Intervju Nebojše Čovića u Kuriru u kome je optužio rukovodstvo ABA lige za licemerno ponašanje prema klubovima podigao je veliku prašinu u regionu. Čović je negodovao što je nekim klubovima omogućeno da kazne zbog tehničkih grešaka i drugih prekršaja, umesto novcem, nadoknade hotelskim uslugama za sledeću sezonu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Kompenz

On je ponudio da Zvezda svoje penale ubuduće plaća na primer - graškom! Generalni menadžer ABA lige Roman Lisac Čovićeve reči okarakterisao je kao bezobrazne.

- Gospodin Lisac očigledno nije upoznat sa značenjem termina bezobrazluk kad je tako nešto mogao da izjavi.

Upravo on i čelnici lige vrše finansijski bezobrazluk nad klubovima koji uredno plaćaju svoje kazne i pune budžet takmičenja. Nedopustivo je da se pojedincima omogući ulaženje na teren, udaranje sudija, to jest narušavanje autoriteta i regularnosti lige, a zatim se istima sve oprosti kroz kompenzaciju - poručio je Čović.

Smeta mu grašak

Čović se osvrnuo i na svoju izjavu koja je iziritirala Lisca.

- Možda je gospodin Lisac nezadovoljan time što sam mu ponudio grašak. Možda bi želeo kukuruz, a ja mu ostavljam izbor da odluči hoće li u zrnu ili u klipu. Nažalost, Crvena zvezda ne može da ponudi kompenzaciju hotelom „Park“ jer nismo tako dobri s vlasnikom. Bezobrazluk je sve što se događa poslednjih godina i što se gospoda prave luda. Verovatno misle da smo ovce za šišanje .

(M. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.