Čović: Važno je da tim igra dobro

Izvor: Vesti-online.com, 04.Nov.2018, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Važno je da tim igra dobro

Zvezda je slavila u dvorani "Aleksandar Nikolić" rezultatom 94:79, a Čović je trijumfu doprineo sa 13 poena, tri asistencije i dva skoka za 16 minuta koliko je proveo na parketu.

Plejmejker Crvene zvezde Filip Čović rekao je posle pobede nad Cedevitom u šestom kolu ABA lige da je za crveno-bele najvažnije da igraju kao tim.

- Najvažnije je da igramo sve bolje. Važno je da smo konstantni i na treningu, da igramo čvrsto i agresivno. Zvuči zanimljivo to što smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jedina ne poražena ekipa u ABA ligi, ali da se ne obaziremo previše na to - rekao je Čović.

Čović je dodao i da je ekipa imala dobar pristup utakmici.

- To što sam motivisan je normalno, ceo život se tako ponašam. Pokušavamo svi što motivisanije da uđemo u ovakvu utakmicu. Ako je +15, razlika može da bude i veća. Nije ni do razlike. To je tako - rekao je plejmejker Zvezde.

Čović se osvrnuo i na lični učinak na početku sezone.

- Ja ne razmišljam o tome, to je pitanje za trenera. Meni je najvažnije da tim igra dobro, da tim pobeđuje. A sada vidite, jednu utakmicu jedan iskoči, drugu utakmicu drugi iskoči. Igramo kao tim i to krasi ovu ekipu. To je najvažnije - zaključio je Čović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.