Čoveče! U Liverpulu se odmah ljute

Izvor: Mondo, 14.Sep.2018, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Čoveče! U Liverpulu se odmah ljute"

Legendarni engleski fudbaler, a sada komentator, objasnio svoju izjavu, koja nije prijala Jirgenu Klopu.

Foto: Guliver/Getty images/Laurence Griffiths

Geri Nevil kaže da je imao najbolju nameru.

Čuveni bek Mančester junajteda i dugogodišnji ljuti rival Liverpula, izjavio je pre nekoliko dana da bi na mestu Jirgena Klopa "žrtvovao" Ligu šampiona i posvetio se Premijer ligi.

Međutim, menadžeru vicešampiona Evrope nije baš prijalo da čuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << takav savet, pa je prozvao Nevila da bi trebalo da dođe na Enfild i da mu objasni kako da izvede to što je zamislio.

"Kako da igramo u Ligi šampiona? Sa decom?!", upitao je Klop sarkastično.

Nevil je odgovorio nekoliko sati kasnije, na svom Twitter profilu.

"Lud je ovo svet! Daš komentar da je Liverpul zapravo sposoban da osvoji prvenstvo (uz moju 'zadršku' zato što igraju previše utakmica u ritmu subota-sreda-subota) prvi put u 30 godina i to se tumači kao 'podbadanje'. Zapravo se nadam da će igrati sa najboljim timom u svakoj utakmici!!", napisao je Nevil.

Mad world this one ! You make a comment that @LFC are actually capable of winning a league title ( but my reservations are them playing too many games sat / wed / sat ) for the first time in 30 years and it’s seen as a dig! I actually hope they play their best team every game !!

— Gary Neville (@GNev2) 14. септембар 2018.

Velikan sa Enfilda ući će sledeće nedelje u Ligu šampiona utakmicom protiv raspucanog Pari Sen Žermena na svom terenu, a 24. oktobra će na istom mestu dočekati i Crvenu zvezdu, dok će u Beograd stići 6. novembra, uz direktne prenose na TV Arena sport.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.