Čolo pred (ne)mogućom misijom - kako pobediti na Kamp Nou?

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2019, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čolo pred (ne)mogućom misijom - kako pobediti na Kamp Nou?

Danas dobijamo odgovor da li je trka za titulu prvaka Španije gotova.

Dijego Simeone nikada nije slavio u gostima kada bi igrao sa Barselonom, kojoj gostuje večeras od 20.45.

Argentinac, međutim, ne očajava već veruje da će to biti samo motiv više njegovim igračima da naprave iznenađenje.

"Rastemo od utakmice sa Alavaseom kao tim, činjenica da nikada nismo pobedili na "Kamp Nou" me samo još više čini optimističnim pred duel. Ako dođemo do >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dobrog rezultata ovde to neće ništa značiti ako ne dobijemo naredne utakmice. Bitno je da u ovoj i svakoj sledećoj utakmici zadržimo timski duh."

Argentinski stručnjak nije želeo da komentariše ko će nastupiti u napadu pored Grizmana, s obzirom da su i Košta i Morata blago povređeni.

Utakmica je na programu u 20.45, Atletiko Madrid nije pobedio punih trinaest godina kada igra u goste kod branioca Primere, da li će se tradicija zaustaviti na maleroznom broju ili produžiti dalje saznaćemo oko 23 sata.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.