Cloud9 dao $1,5 miliona za League of Legends igrača

Izvor: B92, 21.Nov.2019, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cloud9 dao $1,5 miliona za League of Legends igrača

Doskorašnji član Dignatasa Filipe ”Vulcan” Laflam je večeras zvanično potpisao ugovor za Cloud9 vredan $1,5 miliona. Nakon štp su Zakari ”Sneaky” Skuderi i Tristan “Zeyzal” Stidam napustili Cloud9, američka organizacija je morala da krene u potragu za potpuno novim botlejnom. Dok se još uvek ne zna gde će Sneaky nastaviti svoju karijeru, Zeyzal je sinoć i zvanično postao član Evil Geniusesa.

Izvor: RUR Esports

Što se tiče samog Dignatasa, oni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će ostvariti fantastičan profit, gledajući da je nakon samo jedne prfoesionalne sezone Vulcan prodat za jednu od najvećih suma u istoriji League of Legends profesionalne scene. U pauzi između dve sezone, veliki broj igrača menja svoje ekipe, ali ovaj trasnfer je ipak podigao najviše prašine, jer mnogi smatraju da mladi Vulcan nije vredan uloženog novca. U svakom slučaju, prošle godine je beležio odlične rezultate sa Dignitasom, te ćemo morati da sačekamo početak nove godine, kako bi se uverili da li je Cloud9 napravio pravu odluku.

On će se u novoj sezoni na botlejnu udružiti sa bivšim igračem G2-a i TSM-a, Zvenom. Ovo na prvi pogled deluje kao odličan sastav za nrednu sezonu, ali očekuje se da će do kraja 2019. godine, C9 pokušati da dovede novog junglera, kako bi ponovo mogli da krenu sa pripremama.

Kako se vama dopada izmenjeni sastav Cloud9-a?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.