Čistka na Begluku - Četvorici ispisnice zbog bruke u Milanovcu!

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čistka na Begluku - Četvorici ispisnice zbog bruke u Milanovcu!

Radna grupa koja je nedavno preuzela Slobodu iz Užica reagovala je po hitnom postupku nakon debakla u Gornjem Milanovcu.

Zbog katastrofalnog poraza koji je Sloboda pretrpela na gostovanju Metalcu (7:0), odlučeno je da četvorici igrača budu uručene ispisnice.

Na listi za "odstrel" našli su se golman Jovica Mitrović, te igrači Vladimir Molerović, Đorđe Simić i Sergej Dulger.

"Razlog odstranjenja je činjenica da su pomenuti fudbaleri svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nezalaganjem doprineli rezultatu u Gornjem Milanovcu.

Rezultatska sramota i poniženje koje je naš klub doživeo na jučerašnjoj utakmici je samo odraz višegodišnjeg urušavanja sistema vrednosti koje su decenijama krasile Slobodu
", navodi se u saopštenju za javnost postavljenom na zvaničnom sajtu Slobode.

Sloboda se posle 23 odigrane utakmice nalazi na pretposlednjem mestu u Prvoj ligi Srbije sa 13 osvojenih bodova.

Užičanima ostaje nada da mogu do opstanka jer do kraja ligaškog dela ima još sedam kola, a potom se dele bodovi i igra plej-aut.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.