Čilić siguran, Raonić rutinski, kraj za veterana

Izvor: B92, 21.Jan.2020, 04:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čilić siguran, Raonić rutinski, kraj za veterana

Pobede u prvom kolu Australijan opena su očekivano zabeležili Marin Čilić, Roberto Bautista-Agut, Dijego Švarcman i Miloš Raonić.

Čilić je lako izborio plasman u drugo kolo turnira u Melburnu. Hrvat je u tri seta nadigrao Francuza Korentana Mutea sa 6:3, 6:2, 6:4.

Naredni rival nekadašnjem šampionu US Opena biće bolji iz duela između još jednog Francuza Benoe Pera i Nemca Sedrik-Marsla Štebea.

U jednom od derbija prve runde, španski obračun >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << između Roberta Bautista-Aguta i Felisijana Lopesa pripao je novoj generaciji.

Bautista-Agut je slavio u tri seta 6:2, 6:2, 7:5 protiv 38-godišnjeg zemljaka.

Dijego Švarcman je lako izašao na kraj sa Južnoafrikancem Lojdom Džordžom Herisom sa 6:4, 6:2, 6:2.

Prekid zbog kiše nije poremetio Miloša Raonića koji je rutinski stigao do neophodnog gema za pobedu nad Italijanom Lorencom Đustinom 6:2, 6:1, 6:3 za samo 100 minuta igre.

Prvu pobedu u karijeri na AO ostvario je drugi Italijan Janik Siner koji je u tri seta savladao kvalifikanta iz Australije Maksa Pursela sa 7:6 (2), 6:2, 6:4.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.