Izvor: RTS, 13.Jun.2021, 16:48

Čilić posle tri godine osvojio turnir

Hrvatski teniser Marin Čilić osvojio je titulu na ATP turniru u Štugartu i došao do prve pobede u finalu posle tri godine.
Čilić je u finalu pobedio Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima sa 7:6, 6:3 posle skoro dva sata igre i tako osvojio 19. ATP titulu u karijeri, koju je čekao tri godine.

Čilicu je ovo bilo i prvo finale nakon tri godine, a poslednje je igrao u Kvinsu, kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pobedio Novaka Đokovića.
Marin Čilić i Ože-Alijasim do sada su tri puta odmeravali snage na terenu i Marin je u svim mečevima bio bolji a slavio je u Vašingtonu 2019. i Parizu 2020. godine.
Mlade Kanađani do sada nema osvojenu ni jednu tituli iako mu je ovo bili čak osmo fivale.

Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.