Cicipas se plasirao u polufinale Australijan opena

Izvor: Beta, 26.Jan.2022, 10:30

Cicipas se plasirao u polufinale Australijan opena

Četvrti teniser sveta Stefanos Cicipas plasirao se danas u polufinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je savladao Italijana Janika Sinera sa 6:3, 6:4, 6:2.Grčki igrač je do pobede nad desetim teniserom sveta došao za dva sata i šest minuta.Cicipasu je za dobijanje prvog seta dovoljan bio brejk u drugom gemu, dok je u narednom setu brejk napravio u trećem gemu (2:1).Zatim je usledila pauza zbog kiše i zatvaranja krova, a grčki teniser je u nastavku sačuvao prednost.U trećem setu je napravio dva brejka i posle iskorišćene prve meč lopte se po treći put plasirao u polufinale Australijan opena.Tokom celog meča Cicipas protivniku nije dozvolio nijednu brejk šansu, dok je grčki igrač realizovao sve četiri.Za narednog rivala Cicipas će imati pobednika meča u kojem igraju drugi teniser sveta Rus Danil Medvedev i deveti igrač na ATP listi Kanadjanin Feliks Ože-Alijasim.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Cicipas u polufinalu Australijan opena

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jan.2022

​Grčki teniser Stefanos Cicipas plasirao se u polufinale Australijan opena, pošto je danas pobijedio Italijana Janika Sinera 6:3, 6:4, 6:2.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.