Izvor: MozzartSport.com, 24.Apr.2021, 16:20

Cicipas je u naletu, stigao je do finala Barselone

Posle titule u Monte Karlu

Prvo titula u Monte Karlu, prva masters u karijeri, a odmah potom i plasman u finale Barselone.

U velikom je naletu Stefanos Cicipas, uzjahao je dobar vetar kako je krenula sezona na šljaci. Mladi Grk pobedio je danas još mlađeg Italijana Janika Sinera u borbi za finale turnira u Barseloni.

Taj sudar generacija je pokazao da je Siner vrlo talentovan, ali da u redu za trofeje ispred njega stoji još mnogo gladnih, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << talentovanih i nešto starijih. Cicipas je posle sat i 23 minuta igre slavio s 6:3, 6:3.

Ključ pobede za Grka bile su iskorišćene brejk lopte, dok Italijan nije uspeo nijednu da pretvori u brejk. Zato je Cicipasu bilo dovoljno u prvom setu jednomo da oduzme Sineru servis, a u drugom dva puta, pa da sigurnim korakom ode do finala.

U borbi za trofej Stefanos Cicipas igraće protiv pobednika drugog polufinalnog duela, u kojem se sastaju Rafael Nadal i Pablo Karenjo Busta.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.