Izvor: RTS, 07.Okt.2022, 13:14

Cicipas i Rubljov u polufinalu turnira u Astani

Grčki teniser Stefanos Cicipas i Rus Andrej Rubljov pobednici su prvih mečeva u četvrtfinalu i igraće u polufinalu ATP turnira u Astani.
Cicipas je u četvrtfinalu pobedio Poljaka Huberta Hurkača 7:6 (10:8), 6:3. Meč je trajao sat i 41 minut.

Grk je posle velike dobio prvi set tek u taj-brejku. Cicipas je u drugom setu napravio odlučujući brejk u osmom gemu, a onda je na svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << servis stigao do pobede.
Rubljev je nadigrao Francuza Adrijana Manarina 6:1, 6:2. Meč je trajao samo 57 minuta, a ruski teniser je prepustio rivalu samo tri gema.
U preostala dva četvrtfinala sastaće se Srbin Novak Đoković i Rus Haren Kačanov i Rus Danil Medvedev i Španac Roberto Bautista-Agut.
ATP turnir u Astani igra se za nagradni fond od 2.054.825 dolara
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Cicipas i Rubljov u polufinalu turnira u Astani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2022

Grčki teniser Stefanos Cicipas i Rus Andrej Rubljov igraće u polufinalu ATP turnira u Astani...Cicipas je u četvrtfinalu pobedio Poljaka Huberta Hurkača 7:6 (10:8), 6:3. Meč je trajao sat i 41 minut...Grk je posle velike dobio prvi set tek u taj-brejku. Cicipas je u drugom setu napravio odlučujući...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.