Cicipas i Hurkač zakazali obračun VIDEO

Izvor: B92, 16.Avg.2023, 23:30

Cicipas i Hurkač zakazali obračun VIDEO

Stefanos Cicipas se plasirao u osminu finala Mastersa u Sinsinatiju.

Nije bilo lako za četvrtog igrača sveta protiv Amerikanca Bena Šeltona, morao je Grk da igra dva taj-brejka, 7:6 (3), 7:6 (2) da bi prošao dalje.

Šelton, 40. na svetskoj listi, važi za jednog od najtalentovanijih igrača mlađe generacije u SAD.

I ovog puta je pokazao da Amerikanci imaju čemu da se nadaju, ali je iskusniji Cicipas našao put do pobede i to posle 104 minuta igre. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Nijedna brejk lopta nije viđena u početnom setu, pa je logičan rasplet morao da bude taj-brejk u kojem je Cicipas bio siguran, 7:3.

Ista slika ponovila se i u drugom setu - opet sigurni serveri, nijedna brejk šansa i na kraju Cicipas dobija taj-brejk sa 7:2, time i meč.

Njega u narednom kolu očekuje Hubert Hurkač koji je eliminisao branioca titule, Bornu Ćorića, 5:7, 6:3, 6:3.

Borba dvojice tenisera trajala je 137 minuta, na kraju, Poljak je uspeo da napravi preokret i slavi treći put u šest mečeva sa Hrvatom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.