Čičarito pauzira mesec dana zbog povrede

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2015, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čičarito pauzira mesec dana zbog povrede

Meksički fudbalski reprezentativac Havijer Ernandez Čicarito polomio je ključnu kost na prijateljskom meču protiv Hondurasa zbog čega će pauzirati najmanje mesec dana.

Dvadesetsedmogodišnji napadač Mančester junajteda, koji igra na pozajmici u Realu, sudario se tokom meča koji je završen remijem bez golova sa defanzivcem Hondurasa pet minuta pre kraja prvog poluvremena i odmah je morao da bude zamenjen.

"Utvrđen je prelom kljucne kosti i Ernandez će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << morati da pauzira najmanje tri-četiri nedelje", rekao je meksički lekar Herardo Agilar novinarima u Hjustonu.

Ernadez je za svoju reprezentaciju na 73 utakmice postigao 40 golova i tim će biti značajno oslabljen njegovim odsustvom, kada budu igrali na Gold kupu u Kanadi i SAD, na kojem žele sedmu titulu, od 7. do 26. jula.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćićarito polomio ključnu kost

Izvor: Blic, 02.Jul.2015

Meksički fudbalski reprezentativac Havijer Ernandez Ćićarito polomio je ključnu kost na prijateljskom meču protiv Hondurasa zbog čega će pauzirati najmanje mesec dana...Dvadesetsedmogodišnji napadač Mančester junajteda, koji igra na pozajmici u Realu, sudario se tokom meča koji je završen...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.