Čičarito brži od pištaljke, pobeda Lestera sa igračem manje

Izvor: RTS, 16.Mar.2019, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čičarito brži od pištaljke, pobeda Lestera sa igračem manje

Fudbaleri Vest Hema savladali su na svom terenu ekipu Hadersfilda sa 4:3, a pobedonosni gol postigao je Čičarito Ernandez u poslednjim trenucima utakmice. Lester sa igračem manje slavio u Barnliju (2:1), Njukasl u nadoknadi vremena izvukao bod u Bornmutu (2:2).
Vest Hem je zabeležio bitnu pobedu na svom terenu protiv Hadersfilda, iako su izabranici Manuel Pelegrinija do 75. minuta imali dva gola minusa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Domaći su poveli golom Nobla sa bele tačke, da bi gosti do poluvremena prokrenuli pogocima Bakune i Granta.
Grant je svojim drugim pogotkom na meču doneo veliku prednost "fenjerašu", ali je usledila paklena završnica "čekićara". Prvo je Ogbona smanjio na 3:2, da bi Čičarito golovima u 84. i 92. minutu utakmice doneo trijumf timu iz Londona.
Vest Hem je tako zauzeo deveto mesto na tabeli sa 42 osvojena boda, dok je Hadersfild ubedljivo poslednji sa 14.
Lester je do pobede u Barnliju došao sa igračem manje na terenu, pošto je već u četvrtom minutu utakmice isključen Hari Megvajer. Ipak, "lisice" stižu do prednosti golom Madisona iz slobodnog udarca.
Izjednačio je Meknil u 38. minutu, da bi trijumf ekipi Brendana Rodžersa doneo Morgan u 90. minutu.
Lester je deseti na tabeli sa 41 bodom, dok je Barnli 17. sa 30.
Zanimljiv meč viđen je i u Bornmutu. Njukasl je poveo golom Rondona u poslednjim trenucima prvog poluvremena, da bi Džošua King doneo preokret "trešnjicama". Konačan rezultat od 2:2 postavio je Riči u poslednjim trenucima utakmice.
Bornmut je 11. na tabeli sa 38 bodova, dok je Njukasl 13. sa 35 bodova.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nova pobeda Siniše Mihajlovića, Bolonja sve bliža opstanku

Izvor: B92, 16.Mar.2019

Fudbaleri Bolonje savladali su favorizovani Torino u gostima rezultatom 3:2 u 28. kolu italijanske Serije A...Fudbaleri Bolonje postigli su tri gola na gostovanju Torinu i slomili bikove za 65 minuta fudbala. Ovo je drugi uzastopni trijumf izabranika Siniše Mihajlovića u domaćem šampionatu...Torino...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.