Četvorka iz Šida uhapšena zbog tuče i ranjavanja u centru Novog Sada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2021, 21:47

Četvorka iz Šida uhapšena zbog tuče i ranjavanja u centru Novog Sada

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su M. M. (2001), D. N. (2000) i V. S. (2001) iz Šida, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo nasilničko ponašanje, kao i njihovog sugrađanina M.M. (2000), osumnjičenog za krivično delo teška telesna povreda.

Sumnja se da su njih četvorica, sinoć, ispred jednog ugostiteljskog objekta, napala trojicu mladića sa područja Žablja i Bača, da su ih tukli rukama i nogama i naneli im nožem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ubodne rane, tako da su dvojicu teško, a jednog lakše povredili.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena četvorica zbog tuče i ubadanja u Novom Sadu

Izvor: B92, 22.Feb.2021, 00:02

Novi Sad -- Novosadska policija uhapsila je M.M. (2001), D.N. (21) i V.S. (20) iz Šida zbog nasilničkog ponašanja...Uhapsili su i njihovog sugrađanina M.M. (21), osumnjičenog za nanošenje teške telesna povreda...Policija sumnja da su njih četvorica sinoć, ispred jednog ugostiteljskog objekta,...

Nastavak na B92...

TEŠKE TELESNE POVREDE Mladić i devojka uhapšeni u Sarajevu zbog pokušaja ubistva maloletne osobe

Izvor: Blic, 22.Feb.2021

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo uhapsili su na području sarajevske opštine Stari Grad osobu čiji su inicijali D.B. (23), osumnjičenu za pokušaj ubistva maloletnika, i devojku čiji su inicijali Š.H. (23) zbog osnovane sumnje da je počinila krivično...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.