Četvorica policajaca povređena u sukobu sa navijačima

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Jan.2014, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvorica policajaca povređena u sukobu sa navijačima

Nemačka policija saopštila je da su četvorica policajaca povređena u sukobima sa navijačima Šalkea 04, prilikom njhovog povratka kući sa dvoranskog turnira u Mešedeu.
Federalna nemačka policija je precizirala da je oko 150 navijača nasrnulo na policijske službenike, kad su jednom od njih zatražena licna dokumenta na uvid.
Kako je navedeno, policajci su tom prilikom šutirani i udarani, a na njih su bacane i flaše, kamenje, kante za smeće, pa čak i bicikli na stanici u Gelzenkirhenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u subotu uveče.
Policija je tok prilikom upotrebila palice i suzavac, kako bi zaustavila nasilje.
Četvorica navijaca su privedena, a protiv njih 14 je pokrenuta istraga zbog nanošenja telesnih povreda i remećenja javnog reda i mira.
Trenutno je u Bundesligi zimska pauza, a tim Šalkea 04 do 23 godine igrao je na turniru u Mešedeu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Haos u Nemačkoj: Četvorica policajaca povređena u sukobu sa navijačima Šalkea

Izvor: MozzartSport.com, 12.Jan.2014

Nemačka policija saopštila je da su četvorica policajaca povređena u sukobima sa navijačima Šalkea, prilikom njhovog povratka kući sa dvoranskog turnira u Mešedeu. Federalna nemačka policija je precizirala da je oko 150 navijača nasrnulo na policijske službenike, kada su jednom od njih zatražena...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.