Česi bez Berdiha na Kazahstan u Dejvis kupu

Izvor: Blic, 29.Mar.2013, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Česi bez Berdiha na Kazahstan u Dejvis kupu

Češki teniser Tomaš Berdih saopštio je da će propustiti četvrtfinale Dejvis kupa protiv Kazahstana narednog meseca zbog povrede ramena.

"Jasno je da neću moći da igram u Kazahstanu", napisao je Berdih na zvaničnoj stranici češkog Dejvis kup tima.

Šesti teniser sveta na ATP rang listi napisao je da je osetio jak bol u ramenu, samo dan nakon što je poražen u četvrtini finala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << turnira u Majamiju od Francuza Rišara Gaskea (2:0).

Za razliku od Berdiha, koji neće biti u sastavu Češke, Radek Štepanek se vratio u tim nakon operacije vrata, ali od njega se očekuje da će igrati samo u dublu.

Česi će protiv Kazahstana biti u sastavu, Štepanek, Jan Hajek, Ivo Minar i Lukaš Rosol.

Četvrtfinalni duel između Kazahstana i Češke održaće se od 5. do 7. aprila u Astani.

Povezane vesti: Berdih se brže oporavio posle rekordnih sedam sati, Česi nastavljaju odbranu titule! Meč dublova za istoriju: Česi i Švajcarci igrali sedam sati u Dejvis kupu! Čehe predvode Berdih i Stepanek, a Špance Ferer i Almagro Janko posle tri taj-brejka poražen od Berdiha, Srbija eliminisana iz Dejvis kupa! Gem po gem: Berdih - Tipsarević 3:0, Rosol - Troicki 2:0
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Berdih ne igra u Dejvis kupu

Izvor: B92, 29.Mar.2013

Češki teniser Tomaš Berdih saopštio je da će propustiti četvrfinale Dejvis kupa protiv Kazahstana zbog povrede ramena...Šesti reket sveta je naveo da je osetio jak bol u ramenu, nakon poraza u četvrtini finala turnira u Majamiju od Rišara Gaskea...Za razliku od Berdiha, Radek Štepanek se vraća...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.