Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jun.2018, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čerišev: Ovakvu utakmicu nisam mogao da sanjam

Denis Čerišev, dvostruski strijelac za Rusiji i igrač utakmice, rekao je da nije mogao da zamisli bolji početak Mundijala.

"Ovakav početak i ovakvu utakmicu nisam mogao da sanjam. Samim tim što sam bio u timu me je učinilo srećnim. Kako sam došao do drugog gola... Takve situacije vježbamo na treningu. Ostao sam uz Džubu, on ju je zakačio glavom, a ja samo je samo šutnuo u gol, nisam imao vremena da previše razmišljam u toj situaciji", rekao je Čerišev.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
Fudbaleri Rusije pobijedili su Saudijsku Arabiju sa 5:0 na otvaranju Svjetskog prvenstva.

Čerišev postigao je drugi gol na meču u 43. minutu kada je postao prvi igrač ikada koji je na otvaranju Mundijala postigao gol kao rezerva. Do kraja meča igrač Viljareala postigao je još jedan pogodak.

(B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.