Čerčesov: Finska je jaka, videćemo gde se nalazimo

Izvor: B92, 15.Jun.2021, 22:04

Čerčesov: Finska je jaka, videćemo gde se nalazimo

Reprezentacije Finske i Rusije u sredu 16. juna od 15 časova igraju meč drugog kola u Grupi B na Euro 2020.

Meč se igra na stadionu u Sankt Peterburgu i za Ruse nema drugog izbora osim da pobede.

U prvom kolu su glatko poraženi od Belgije sa 3:0, dok su Finci ostvarili pobedu u susretu sa Danskom (1:0).

Otuda, selektor Rusije Stanislav Čerčesov kaže da su stvari jasne"i da je evidentno šta njegovi izabranici moraju da urade.

"Ovo nam je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugi meč na turniru. Posle te prve utakmice, uglavnom smo se oporavljali i priprema za ovu sledeću utakmicu bila je malo drugačija. Situacija je sada malo jasnija, tako da će se posle ovog meča mnogo više znati. Činjenica je da imamo nekoliko igrača čiji nastup je pod znakom pitanja, videćemo kasnije kakav je medicinski izveštaj", kaže Čeršesov.

Kaže da nije očekivao takav start svoje ekipe, ali ni da Finci pobede Dansku.

"Da, rezultat je pomalo iznenađujući, ali me njihov odnos prema igri nije iznenadio. Kada nas neko pita, sa sigurnošću možemo da kažemo da je tim Finske jak, pokazali su to. Meč sa Dancima je mogao da ide i drugačije, ali smo od početka znali da su jaki. Spremamo se za taj duel, tu će se pokazati gde se nalazimo", zaključio je Čerčesov.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.