Ceo Dom zdravlja na Novom naselju od sutra kovid centar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2022, 16:17

Ceo Dom zdravlja na Novom naselju od sutra kovid centar

S obzirom na to da je svakodnevno ogroman priliv pacijenata,  od sutra 19.01.2022. godine ceo objekat na Novom naselju biće na raspolaganju pacijentima u kovid centru. Specijalistička služba i stomatologija se iz ovog objekta preraspoređuju u naše druge ambulante.

Svim pacijentima će tako biti na raspolaganju ceo objekat od skoro 5 000 kvadrata, na dva sprata.

"U skladu sa tim, povećan smo i broj lekarskih ekipa i sada ih ima 22. Pratićemo dalji tok situacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i u skladu sa tim reagovati i, po potrebi, povećavati broj ekipa", navode iz Doma zdravlja.

Radno vreme kovid centra je od 07:00 do 22:00 časova. U borbi sa kovidom smo neprekidno, u kontinuitetu, već 660 dana.

Naše ekipe su na ivici snage, ali su tu i dalje uz naše građane koje molimo za razumevanje i strpljenje. Jedino zajedno možemo ovu borbu da privedemo kraju, napominju iz Doma zdravlja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od srede: Ceo Dom zdravlja na Novom naselju - kovid centar

Izvor: B92, 18.Jan.2022

S obzirom na to da je svakodnevno ogroman priliv pacijenata, Dom zdravlja "Novi Sad" obaveštava građane da će od srede ceo objekat na Novom naselju biti na raspolaganju pacijentima u kovid centru.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.