Cena Zidanovog otkaza kao da dovodite De Lihta!

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2019, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cena Zidanovog otkaza kao da dovodite De Lihta!

Čim ide loše kreću i spekulacije o budućnosti trenera Real Madrida.

Kraljevski klub nije na najbolji način započeo avanturu u svom omiljenom takmičenju, sinoć su im Parižani održali čas na "Parku prinčeva", izabranici Tomasa Tuhela su slavili sa 3:0. Duel je obeležio nekadašnji "kraljević" Anhel di Marija sa dva gola, dok je treći pogodak delo Tome Menijea.

Zidan i dalje nema poraz u Primeri, ali remiji sa Viljarealom i Valjadolidom su nedopustivi u svesci >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Florentina Pereza. Španski mediji su već krenuli sa spekulacijama da se razmišlja o rastanku sa junakom "Santijago Bernabea", deluje da spasilačka misija ne uspeva u drugom mandatu.

Problem je to što se Zizu vratio tek polovinom marta u Madrid, Francuz ima još tri godine na svom ugovoru te bi prerarni rastanak itekako koštao Pereza i kompaniju. Procena je da bi Madriđani morali da plate obeštećenje od oko osamdeset miliona evra, plata Francuza je 13 miliona evra neto, dodajte na to poreze i eto neugodne računice za Pereza.

Spominje se Murinjo, ali je to daleka priča. Mada ako Real nastavi sa partijama poput one od juče kada nisu imali ni šut u okvir gola Parižana, može se svašta očekivati.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.