Čempionšip: Goleada na Siti Graundu

Izvor: N1 televizija, 06.Avg.2016, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čempionšip: Goleada na Siti Graundu

Raspucani i raspoloženi na otvaranju nove sezone u engleskom Čempionšipu, bili su fudbaleri Notingem Foresta i Barton Albiona. Nekadašnji dvostruki šampion Evrope, bolje se snašao od debitanta u ovoj konkurenciji.

Seriju pogodaka na Siti Graundu, otvorio je možda i najbolji fudbaler domaćih, Brit Asombalonga, koji je pogodak postigao u 23. minutu. Brzi preokret, gosti prave golovima u 27. i 30. minutu, kada su golove postigli Lukas Ejkins i Lojd Dajer.

Ipak, u >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << drugom minutu sudijske nadoknade u prvom delu, popularni šumari uspevaju da poravnaju rezultat, a strelac je bio Finac,Tomas Lam.

Do novog gola i preokreta, domaćin je stigao već u 4. minutu nastavka, a odbitak posle slobodnog udarca iskoristio je Oliver Burk. Potom je u 77. minutu i Asombalonga postigao jos jedan gol i cinilo se da je pobeda Notingema overena.

No ipak, nije se predavala gostujuća ekipa, koju sa klupe predvodi Najdžel Klaf, sin legendarnog menadžera Notingema, Brajana Klafa. Barton je smanjio na 4:3 u 90. minutu preko Toma Nejlora, a onda propustio jos jednu kolosalnu priliku da dođe do izjednačenja.

Najefikasniji susret kola završen je rezultatom 4:3, pa je tako pobedom svoj mandat na klupi Šumara započeo francuski stručnjak Filip Montanije.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.