Čelsijeva suspenzija ruši Azarove snove

Izvor: B92, 24.Feb.2019, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsijeva suspenzija ruši Azarove snove

Mesecima unazad najavljuje se transfer Edena Azara u Real Madrid, ali je on sve manje izvesan.

Nade Belgijanca da zaigra za "kraljevski" klub umanjila je kazna FIFA zbog koje Čelsi ne može da kupuje fudbalere u naredna dva prelazna roka.

Stoga nije realno očekivati da londonski "plavci" na leto puste svog najboljeg igrača, s obzirom da neće moći da dovedu adekvatnu zamenu.

Međutim, to znači i da će Čelsi verovatno ostati bez obeštećenja kada Azar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << konačno ode sa Stamford Bridža.

Belgijancu ugovor ističe na leto 2020, a ukoliko ga ne produži, što takođe nije realno očekivati, Real će moći da ga potpiše već u januaru, a onda da ga dobije kao slobodnog igrača za dva leta.

U međuvremenu, Čelsi ne može ni da realizuje transfere pozajmljenih igrača poput Matea Kovačića i Honsala Iguaina, pa se očekuje da vrati sa pozajmice neke svoje fudbalere kao što su Alvaro Morata ili Miši Batšuai.

Inače, Čelsi ima više od 40 fudbalera na pozajmicama širom Evrope, a jedan od tih igrača je i vezista Danilo Pantić, velika uzdanica Partizana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.